Fredag og lørdag 6. og 7. august er lokalmatprodusentene som til sammen utgjør nettverket Mett i Gauldaln, samlet for å by på lokalt produserte matvarer, drikke og andre varer.
Fredag er det marked på Prestteigen mellom 12.00 og 19.00, og der finner du representanter fra Fumo AS i Budalen, Stornesset gård på Singsås, Røsbjørgvollen på Rognes, Hogna Brygg på Kotsøy, Gammeltunet Hanshus i Soknedal, samt kokebokforfatter og matblogger Berit Bordal Larsen.
Lørdag blir det marked i Enodd mellom 11.00 og 16.00. Hit kommer det i tillegg til lokalmatprodusentene, også en del lokale produsenter av andre varer.
Hogna Brygg har åpent bryggeriutsalg i egne lokaler på Kotsøy, både fredag og lørdag fra 10.00 til 18.00.
Storbekkøya Museumsseter byr på kokegropstekt reinskjøtt og lokalt øl på fredag kveld, og på Gammeltunet Hanshus serveres det lokalmiddag lørdag kveld.